HoReCa

Lavazza program namijenjen Kafiima, restoranima i hotelima.

Budite dio Lavazza prie i u svom objektu ponudite Vašim gostima da uivaju u savršenstvu okusa i mirisa vrhunske talijanske espresso kafe.

Pored vrhunskog kvaliteta kafe nudimo Vam i tehniku podršku našeg osoblja koje je prošlo Lavazza trening centar edukacije i obuke za spravljanje kafe. Kroz Lavazza trening naše osoblje je edukovano za najbolje tehnike spravljanja kafe, kroz inovativne i kreativne pristupe, bazirane na 100-godišnjoj tradiciji. Osoblje Vam je dostupno i kao podrška kroz redovnu distribuciju na eljenu adresu, ustupanje na korištenje potrebnih aparata za kafu i redovnog servisa za iste.

Za savršenu prezentaciju omiljene talijanske kafe na raspolaganje Vam stavljamo i vrhunski Lavazza reklamni materijal.

Grand espresso

Spoj konzistentne kreme i jakog i bogatog karaktera. Svaki gutljaj na vašim nepcima ostavlja ugodan okoladni završetak. Mješavina odabranih zrna Robusta kafe sa najboljom Arabica kafom. Srednje prena. Intenzivne arome kakaa i lješnjaka zainjena sa notama drva. Jakog i dugotrajnog okusa.

Lavazza Gran Espresso

„Espresso par excellence“ – kafa sa spojem bogatog i intenzivnog okusa! Mješavina odabrane Robusta kafe i vrhunske Arabice. Srednje prena. Snanog, veoma bogatog i intenzivnog okusa, pikantna i pomalo okoladna.

Lavazza Top Class

Mješavina kafe vrhunskog mirisa i okusa sa okoladnim ukusom. Izvrsno miješana Robusta i slatka Arabica kafa sa odabirom krupnog i blagog zrna. Srednje prena. Izvrsnog okoladnog okusa.

Lavazza Super Crema

Jedinstvena mješavina 60% kafe Arabica i 40% kafe Robusta. Rezultat je savršeno uravnoteen okus i intenzivan aromatian miris. Zahvaljujui posebnom nainu prenja s vruim zrakom, zrna kafe su poslije prenja bez i jednog ošteenja.
Odlian je izbor za pripremu klasine esspresso kafe, cappuccina ili bijele kafe. Predstavlja odlinu osnovu za sve ljubitelje kafe. Primjerena je za pripremu kafe u svim aparatima za kafu koji omoguavaju mljevenje kafe, kao i za klasinu, domau pripremu kafe.

Lavazza Gran Riserva

Espresso par excellence“ – kafa sa spojem bogatog i intenzivnog okusa! Mješavina odabrane Robusta kafe i vrhunske Arabice. Srednje prena. Snanog, veoma bogatog i intenzivnog okusa, pikantna i pomalo okoladna.