Lavazza

Crema e Aroma

"Crema e Aroma Espresso je mješavina najbolje brazilske i centralnoameričke Arabike (40%) sa najfinijom Indonezijskom Robustom(60%) koja rezultira espressom jakog, punog okusa, te bogate i trajne pjene.

Pakovanje: 100 kom.

GRATIS: 100 kom. kašikica, čaša i šećera"


Cijena: 80,00 KM

EP 850

Lavazza EP 850 posljednja inovacija iz Lavazza Espresso Point obitelji. Praktičan i lagan za upotrebu, dizajniran posebno za domaćinstvo i male urede. Dimenzije i dizajn se uklapaju u svaki prostor, čak i najmanji. Moderan, kompaktan i elegantan. EP 850 je savršen za pripremu pjenastog cappuccina jer posjeduje cijev za paru. Aparat posjeduje:

 • Manuelno uključivanje / isključivanje
 • Manuelno izbacivanje iskorištenih kapsula (EP 850)
 • Spremnik iskorištenih kapsula
 • Pumpa sa visokim pritiskom
 • Cijev za paru
 • Spremnik otpadne vode


Cijena: 260,00 KM

EP 950

Savršen espresso za male prostore!

Sa svojim elegantnim, profinjenim i mekim linijama i ekskluzivnim dizajnom, Lavazza Espresso Point EP 950 je idealan za manje prostorije – ured, stan, vikendica... Kompaktan je,  praktičan i jednostavan za održavanje i čišćenje. EP 950 je svestrani Lavazza aparat i ne samo da zadovoljava želje ljubitelja kafe već omogućava i spravljanje različitih toplih napitaka. Jako jednostavan za korištenje: jednostavno stavite kapsulu, pristinite dugme i uživajte u toplom napitku po vašem izboru za vrijeme opuštajućeg odmora.

Aparat posjeduje:

 • Manuelno uključivanje / isključivanje
 • Automatsko izbacivanje iskorištenih kapsula
 • Spremnik iskorištenih kapsula
 • Pumpa sa visokim pritiskom
 • Cijev za paru
 • Spremnik otpadne vode


Cijena: 350,00 KM

Lavazza Ricco Blue

"Mješavina Arabice vrhunske kvalitete i najfinijih azijskih Robusta kafa. Bogata aroma baršunastih prelijevanja nota sa čokoladnim završetkom.

Pakovanje: 100 kom.

GRATIS: 100 kom. kašikica, čaša i šećera"


Cijena: 85,00 KM

Lavazza Dolce Blue

"Vrhunska Arabica, mješavina najkvalitetnijih brazilskih i indijskih kafa. Mirisna aroma, sa primarno blagom notom, sa aromatičnim okusom do zadnjeg gutljaja.

Pakovanje: 100 kom.

GRATIS: 100 kom. kašikica, čaša i šećera"


Cijena: 85,00 KM

Lavazza Intenso Blue

"Ekskluzivna mješavina izvrsne Arabice iz Brazila, srednje Amerike i Robuste iz Jugoistočne Azije. Intezivna, zlatna, krema dobrog okusa i mirisa.

Pakovanje: 100 kom.

GRATIS: 100 kom. kašikica, čaša i šećera "


Cijena: 85,00 KM

LB 1100

Idealan za kuću, ured, manje prostorije. Lavazza Blue 1100 je polu-automatski aparat moderanog dizajna. Vrlo je jednostavan za uporabu i namijenjen je svakoj vrsti prostora. Aparat ima mogudnost zagrijavanja vode/mlijeka pomoću pare. *Rok isporuke 30 dana


Cijena: 675,00 KM

LB 2500

Idealan BLUE aparat namijenjen većim prostorijama ali i manjim. Ne samo da će vaš dan začiniti savršenim talijanskim espressom već i kremastim mliječnim napicima: espresso, macchiato, cappucino.. Brz, jednostavan, elegantan i samo uzjedan dodir dobit ćete omiljeni napitak. Mogućnost podešavanja, odnosno skraćivanja ili produženja vremena spravljanja svakog pojedinog napitka, čime se omogućuje spravljanje “kraćeg” ili “dužeg” napitka, ovisno o navici konzumiranja.


Cijena: 970,00 KM
Korpa


Poštovani

Vaša korpa je trenutno prazna.

Molimo Vas da kliknete na dugme "Dodaj" kako bi kupili dati proizvod.