O nama

Kompanija P.trade d.o.o. ve 10 godina uspješno se bavi distribucijom i uvozom poznatog svjetskog branda espresso kafe Lavazza. Izuzetna profesionalnost i entuzijazam u poslovanju doprinijeli su da ovaj vrhunski brand bude prepoznat i uvaen i na  trištu Bosne i Hercegovine. Uspjehe i kontinuirani rast nizali smo iz godine u godinu, a naše kvalitete su prepoznali i drugi veliki svjetski brandovi koji su nam se pridruili i ukazali nam povjerenje.

Odgovaramo na visoke zahtjeve trišta uz premium brandove koje predstavljamo. Naš profesionalni i ambiciozni tim doprinio je tome da brandovi koje danas predstavljamo zauzmu vodee pozicije na trištu. Brand Lavazza nalazi se u samom vrhu prodaje espresso kafe na trištu Bosne i Hercegovine, a i istom putanjom idu i drugi premium brandovi koje zastupamo – ajevi Althaus i program vrhunskih toplih okolada Eraclea.

Poetak djelovanja kompanije P.trade bio je usmjeren iskljuivo na HoReCa program, no kasnije kada smo osvojili povjerenje naših partnera i potrošaa nastavljamo istim uspjehom i u distribuciji programa OCS (office coffee service). Pored distribucije aparata, kafe i ajeva vršimo i servis aparata u najkraem moguem roku.
Kompanija P.trade djeluje na podruju Federacije, a naša sestrinska kompanija DiBar sa svojim timovima djeluje na podruju Republike Srpske.

Pomo pri odabiru kafe, aja, tople okolade, direktna dostava, postavka aparata i edukacija o spravljanju napitaka dio su naše svakodnevnice i spadaju u naše usluge. Kvaliteta i brzina naše usluge na najvišem je nivou u što se i sami moete uvjeriti.